Challenge Meets Innovation@We Beat The Mountain Day 2014 in Delft

WHEN & WHERE:
Zaterdag 24 mei 2014, 13:00 – 17:00 uur
Terrein ZOMERfestival, TU Delft
Kaart: http://bit.ly/13Wj7h2

WHAT:
Op zaterdag 24 mei vindt alweer de vierde editie van de We Beat The Mountain Day plaats. Het doel van dit jaarlijks terugkerende event is het mobiliseren van een beweging met als ultieme ambitie het verslaan van de wereldwijde afvalberg. De vierde editie van deze dag zal een interactief karakter hebben en een aantal Challenges en Innovaties ten tonele brengen.

De We Beat The Mountain Day vindt plaats in Delft tijdens het ZOMERfestival van de TU Delft. Er wordt een speciaal multifunctioneel paviljoen met podium gebouwd door het team van D-Exto dat volledig is ontworpen en gebouwd op duurzaamheidsprincipes. Gedurende de middag worden interessante lezingen gehouden en kan een ieder genieten van heerlijke hapjes en drankjes ondersteund door lekkere muziek. Daarnaast is er de ‘WBTM-fair’ waar ondernemers hippe design producten gemaakt van afval/reststromen laten zien en verkopen.

Key-note speakers die op deze dag aanwezig zullen zijn om hun challenge te presenteren zijn o.a.:

PROGRAMMA We Beat The Mountain Day 2014*

13.00-13.30 Inloop & Ontvangst Spreker Betreft
DuurzaamDoor/RVO – Communities voor beweging – casus Afvalloze Regio Caroline van Leenders (Ambtenaar van het jaar 2013 / categorie beleid) Key-note #1
FLEX/the INNOVATIONLAB – Co-creatie in productontwikkeling Ronald Lewerissa Key-note #2
D-Exto – De interactieve brug tussen abstracte duurzaamheid en concrete innovatie Gertjan de Werk Key-note #3
17.00 Afsluiting WBTM-day Rob Dassen Aansluitend netwerkborrel

Heb je zelf een interessante Challenge om in te brengen? Of een Innovatie op het gebied van het reduceren, beheersen en/of opwaarderen van afvalstromen? Neem contact op met Rob Dassen om te kijken of er nog ruimte in het programma beschikbaar is.

Meld je voor 20 mei aan door een email te sturen naar Rob Dassen of via de website van We Beat The Mountain. Verdere informatie over het programma en de locatie wordt verstrekt in de bevestigingsmail. Graag nodigen wij je uit om op deze dag samen met ons inspiratie op te doen hoe wij de afvalberg kunnen verslaan.

Wij hopen je op 24 mei te mogen begroeten.

Check deze links voor het WBTM-programma & interessante achtergrondinformatie:
www.kirkmancompany.com
www.webeatthemountain.com

Over We Beat The Mountain
We Beat The Mountain is een Social Enterprise met als ultieme doelstelling het verslaan van wereldwijde afvalbergen. Om dit doel te bereiken bedenkt, ontwikkelt en produceert We Beat The Mountain innovatieve producten en diensten op het gebied van het reduceren, beheersen en/of opwaarderen van afvalstromen.