Help Us!

Help jij mee om de afvalberg te verslaan en het bewustzijn over de waarde van afval te vergroten?

We nodigen individuen en organisaties uit om op hun eigen wijze een bijdrage te leveren.

Hieronder vind je een aantal mogelijkheden. Natuurlijk zijn ook jouw eigen ideeën over samenwerking welkom. Mail Han Hendriks, h.hendriks@webeatthemountain.com.

Wat kun jij doen?

  • Word TrashFan via http://www.facebook.com/webeatthemountain
  • Word TrashPartner

    Wil je als organisatie laten zien dat je een bijdrage levert om de wereldwijde afvalberg te verslaan. En dat je ook nog eens het bewustzijn van de waarde van afval vergroot? TrashPartners betalen een jaarlijkse bijdrage van EUR 495. Zij zijn daarvoor speciale gast op de We Beat The Mountain Day in Utrecht incl. het TrashPartner-diner. Maak het bedrag over naar Stichting We Beat The Mountain 65.25.91.647 (ING Bank).
  • Word vrijwilliger/TrashBeater en help met de organisatie van de We Beat The Mountain Day 2013 of met het opzetten van educatieprogramma’s op schooled.
  • Word donateur en lever een financiële bijdrage die wordt besteed aan de organisatie van de We Beat The Mountain Day, opzetten van educatieve programma’s en het doen van materiaal onderzoek. Zie je het nut van de stichting en wil je graag bijdragen? Maak dan een bedrag naar keuze of een vaste maandelijkse overschrijving over naar Stichting We Beat The Mountain 65.25.91.647 (ING Bank)